Omdat ik vandaag jarig ben, alleen vandaag 20 procent korting op de kaarten, stickers en zaaipakketjes! Coupon code: JARIG20 (minimale bestelbedrag €20)

Hier vind je alle informatie over de illustratie die ik speciaal voor jou kan maken. Staat jouw idee er niet bij? Stuur gerust een mailtje of vul het contactformulier onderaan de pagina in, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Ik heb een paar mogelijkheden op een rijtje gezet. Bij een illustratie op maat heb je de keuze tussen een originele illustratie op maat en een kaartje op maat. Van een originele illustratie is er maar één, die ik speciaal voor jou heb gemaakt. Een kaart op maat betekent dat ik een ontwerp maak voor een kaart die meerdere keren wordt gedrukt, zodat jij ze kunt versturen. Staat jouw idee er niet bij? Stuur gerust een mailtje of vul het contactformulier onderaan de pagina in, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Omdat de illustraties speciaal voor jou worden gemaakt, duurt het wat langer dan een normale bestelling voordat je hem in huis hebt. Het proces van het maken van een originele illustratie op maat duurt ongeveer vier weken. Het ontwerpen van een kaart duurt wat langer. We zullen altijd overleggen over welke termijn handig en mogelijk is. Elke maand is plaats voor maar een paar custom illustraties. Wees op tijd met contact opnemen! Heb je hem eerder nodig? Ik overleg graag met je over de mogelijkheden.

PORTRET

Een illustratie van je gezin voor opa, een portret van jezelf voor aan de muur, of van je dochtertje en de hond als cadeautje voor je man. Een origineel portret is een tof cadeau voor een ander, of jezelf :). Je koopt een originele aquarel illustratie. Supergaaf om zo’n uniek kunstwerkje in je huis te hangen!

Het proces

Je stuurt me een berichtje met foto’s van de personen die op het portret komen. Een krans van takjes en andere spulletjes om het portret is ook mogelijk, zoals hiernaast is te zien. In de krans kunnen persoonlijke spulletjes terugkomen, zoals bijvoorbeeld de diamantjes, vlaggetjes, of je favoriete cactus. Ik maak vervolgens een schets, die ik naar je opstuur. Dan is het tijd voor feedback. Je mag aangeven welke dingen je graag zou willen aanpassen. Ik verwerk de feedback in de schets, en stuur hem opnieuw naar je op. Dan is er nog een feedbackronde, zodat we zeker weten dat je blij bent met de illustratie! Als de schets is goedgekeurd, ga ik aan de slag met de aquarel illustratie. Je ontvangt het origineel thuis.

De prijs van je portret hangt af van het formaat, de hoeveelheid personen en extra elementen. Om je een idee te geven: een A6 portret van één persoon kost €70,-. Voor een A6 portret met omgeving vraag ik €120 (zie ‘illustratie op maat’). Elke extra persoon kost €20,-. Voor een maatje groter (A5) komt er €15 bij.

vanaf €70,-

ORIGINEEL OP MAAT

Een illustratie van je gezin voor opa, een portret van jezelf in je favoriete café voor boven je bureau, van jullie favoriete plek, een fijne herinnering, bijna alles is mogelijk! Een originele illustratie op maat is een tof cadeau voor een ander, of jezelf :). Van deze illustratie is er maar één, en daarvan ben jij de eigenaar. Supergaaf om zo’n uniek kunstwerkje in je huis te hangen!

Het Proces

Je stuurt me een berichtje met foto’s van de personen die op het portret komen. Een krans van takjes en andere spulletjes om het portret is ook mogelijk, zoals hiernaast is te zien. In de krans kunnen persoonlijke spulletjes terugkomen, zoals bijvoorbeeld de diamantjes, vlaggetjes, of je favoriete cactus. Ik maak vervolgens een schets, die ik naar je opstuur. Dan is het tijd voor feedback. Je mag aangeven welke dingen je graag zou willen aanpassen. Ik verwerk de feedback in de schets, en stuur hem opnieuw naar je op. Dan is er nog een feedbackronde, zodat we zeker weten dat je blij bent met de illustratie! Als de schets is goedgekeurd, ga ik aan de slag met de aquarel illustratie. Je ontvangt het origineel thuis.

De prijs

De prijs van de illustratie op maat hangt af van het formaat, het aantal personen en de achtergrond. Om je een idee te geven: Een A6 portretje op maat kost €90 voor één persoon en elke persoon extra kost €20,-. Een A6 illustratie met omgeving kost €120,- voor één persoon en elke persoon extra kost €30,-. De illustratie kan ook op A5, A4 en A3 gemaakt worden.

vanaf €90,-

KAARTEN OP MAAT

Deze optie is er voor alle kaartjes, die je naar vrienden, familie, collega’s, kennissen of buren wilt sturen. Bijvoorbeeld trouwkaarten, geboortekaartjes, verhuiskaartjes, uitnodigingen voor verjaardagen, vakantiekaartjes, eigenlijk kun je voor alles wel een kaartje sturen :). Ik denk graag met je mee, of je het nu al helemaal voor je ziet of eigenlijk nog niet zo goed weet hoe het kaartje eruit gaat zien.

We mailen, bellen of spreken af om je wensen te bespreken en hebben regelmatig contact, zodat het een mooi persoonlijk kaartje wordt. 

Het proces

We mailen, bellen of spreken af om te brainstormen en de wensen te bespreken. Daarna ga ik aan de slag met een schets, waar je tijdens de feedbackrondes aanpassingen over door kunt geven. Er zijn in totaal 4 feedbackrondes. Meestal zijn we al eerder klaar met de schets, maar je kunt ook extra rondes bijboeken. Zo weten we zeker dat het kaartje helemaal bij je past. Qua formaat, vorm, en zelfs stans is er van alles mogelijk, dus als je een tof idee hebt kun je altijd even een mailtje sturen, of het contactformulier invullen. Ook kun je allerlei leuke extra’s bestellen zoals een poster van het kaartje, postzegels, sluitstickers, etc.

De prijs

De prijs van de illustratie hangt af van het formaat, het aantal personen en de achtergrond. Om je een idee te geven van de ontwerpkosten: Een A6 geboortekaartje met een portretje van de ouders met het kindje op de voorkant kost €325. Een A6 trouwkaart met jullie in je favoriete café waar persoonlijke elementen in verwerkt zijn kost €395,-. De drukkosten komen daar bij, die zijn ongeveer €0,50 per kaartje als je 100 A6 kaarten bestelt.

vanaf €325,-

GEBOORTEKAARTJE

In een illustratie is bijna alles mogelijk. Met penseel en papier ga ik graag voor jullie aan de slag om het mooiste geboortekaartje te maken! We mailen, bellen of spreken af om te brainstormen en de wensen te bespreken. Het wordt een persoonlijk kaartje, dus jullie inbreng is heel belangrijk. Daarna ga ik aan de slag met een ontwerp, waar je tijdens het proces feedback op kunt geven. Er zijn in totaal 4 feedbackrondes. Meestal zijn we al eerder klaar met de schets, maar je kunt ook extra rondes bijboeken. Zo weten we zeker dat het kaartje helemaal bij jullie past. Ook kun je allerlei leuke extra’s bestellen zoals een poster van het kaartje, postzegels, sluitstickers, etc. Zo maken we een feestje van het geboortekaartje!

vanaf €315,-

TROUWKAART

Een heel feestelijke kaart, uitbundig of juist wat meer minimalistisch, ik help je graag met een supertoffe trouwkaart! We mailen, bellen of spreken af om te brainstormen en je wensen te bespreken. Dit kaartje gaat helemaal bij jullie passen :). Jullie ideeën zijn heel belangrijk, en ik kijk met plezier wat ik voor jullie kan betekenen. Ook als je nog helemaal geen idee hebt van hoe de kaart eruit gaat zien gaan we er samen helemaal uitkomen. Er zijn feedbackrondes tijdens het proces, zodat de trouwkaart persoonlijk wordt en jullie er heel blij mee gaan zijn. Jullie hebben de mogelijkheid om extra’s te bestellen zoals een poster van de kaart, postzegels, sluitstickers, en andere stationery voor de bruiloft. Ik kijk graag met jullie mee naar de mogelijkheden!

vanaf €315,-

ANDERE KAARTJES

Deze optie is er voor alle andere kaartjes, die je naar vrienden, familie, collega’s, kennissen of buren wilt sturen. Bijvoorbeeld verhuiskaartjes, uitnodigingen voor verjaardagen, vakantiekaartjes, eigenlijk kun je voor alles wel een kaartje sturen :). Ik denk graag met je mee, of je het nu al helemaal voor je ziet of eigenlijk nog niet zo goed weet hoe het kaartje eruit gaat zien. We mailen, bellen of spreken af om je wensen te bespreken en hebben regelmatig contact, zodat het een mooi persoonlijk kaartje wordt. 

vanaf €315,-

NEEM HIER CONTACT OP!