Omdat ik vandaag jarig ben, alleen vandaag 20 procent korting op de kaarten, stickers en zaaipakketjes! Coupon code: JARIG20 (minimale bestelbedrag €20)

Algemene voorwaarden

Wat leuk dat je mijn webshop bekijkt. Als je vragen of opmerkingen hebt over een bestelling kun je altijd contact opnemen.

Als je een bestelling plaatst, ga je akkoord met deze voorwaarden.

ONDERNEMER

Carmen Bolt

carmenstekentafel@gmail.com

Kadeneterkamp 90

804CB Zwolle, NL

Kvk nummer: 81253974

Btw nummer: NL857534592B01

LEVERING EN LEVERTIJD

Elke bestelling wordt met zorg ingepakt en verstuurd vanuit Nederland, binnen 3 werkdagen na het bestellen (met uitzondering van illustraties op maat). Hiervoor gebruik ik een zo duurzaam mogelijke verpakking. De bestellingen worden met PostNL verstuurd. De verzendkosten worden voor het afronden van de bestelling toegevoegd. 

RETOURNEREN

Binnen twee weken na aankoop mag je je bestelling  retourneren. Het product/de producten moeten onbeschadigd en in de originele verpakking teruggestuurd worden. De verzendkosten worden van het retourbedrag afgetrokken. Stuur even een mailtje als je je bestelling wilt retourneren. Voor illustraties op maat geldt dat ze niet geretourneerd kunnen worden.

GARANTIES

Controleer je bestelling direct nadat je het ontvangen hebt. Als er iets kapot is gegaan in de post of als er iets mist, neem dan contact met mij op. Stuur duidelijke foto’s mee bij beschadigingen. Ik zal het product opnieuw opsturen zonder extra kosten.

RECHTEN EN PRIVACY

Alle rechten van de illustraties en producten zijn het eigendom van Carmen Bolt. Na de aanschaf van een product blijven de rechten van Carmen Bolt. Ze mogen niet nagemaakt worden, of gebruikt voor nieuwe producten. De persoonsgegevens die je moet invullen bij het afronden van de bestelling heb ik nodig om de bestelling af te ronden. De gegevens worden alleen voor het verwerken van de bestelling gebruikt.